Aliments

La seguretat alimentària és una baula fonamental en salut pública. Realitzem anàlisi d’aliments per a garantir la qualitat i innocuïtat dels productes tant en indústria alimentària com en serveis de restauració.
El control de qualitat dels aliments és una etapa molt important per a protegir la salut del consumidor i garantir la qualitat dels productes. És un element clau del procés productiu que permet trobar fallades en el procés de fabricació i evitar pèrdues que poden causar la retirada de productes del mercat.
Els perills per a la salut causats pels aliments poden provenir de les matèries primeres utilitzades, la manipulació i totes les fases d’elaboració, transport, emmagatzematge i venda d’aliments.


Aqualab ofereix els següents anàlisis:

Oferim la detecció i control de patògens i altres microorganismes en mostres d’ aliments, producte acabat, matèries primes i mostres ambientals mitjançant la técnica de PCR.

La Seguretat alimentària és una baula fonamental en salut pública. El nostre laboratori realitza plans de APPCC per a cada procés i/o producte així com anàlisi d’aliments mitjançant cultius convencionals i tècniques de detecció ràpida com la PCR en temps real que permet la detecció precoç de la contaminació i una actuació més eficient dels brots relacionats amb aquesta.

Comida (1)
Supermarket (1)