Aqualab
Assessoria i laboratori de salut
ambiental i alimentària

Qui som


Dr Miquel Sabrià Leal

Fundador de AQUALAB, SL

El Dr. *Sabrià és Catedràtic en Medicina, Professor i Vicedegà de Postgrau en la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. És també Cap de Secció del Servei de Medicina Interna i Responsable de la Unitat de Malalties Infeccioses del Servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari *Germans Trias i Pujol de Badalona . Amb més de 30 anys en la professió, des de l'any 1988, ha liderat 14 projectes competitius nacionals (*ISCiii. *Fis), 3 projectes del Pla Nacional (*MCIN), 1 projecte europeu (*CRAFT), 13 projectes no competitius i 20 assajos clínics . El grup de recerca que lidera pertany a la Xarxa *CIBER de "Malalties Respiratòria, grup consolidat per la *AGAUR (Grup de Recerca *Traslacional en Malalties Respiratòries) i és un grup reconegut per la Universitat Autònoma de Barcelona (Grup d'Estudi de la *Legionelosis). El nombre de publicacions supera els 200. En el camp de la *legionelosis ha publicat 52 articles des de l'any 1990 (un dels grups més productiu en aquest camp a nivell mundial) (*Pubmed: Sabria M, *Sabria Leal, *Sabria-Lleial) En els últims 5 anys (2010 a 2014) el nombre de publicacions ha estat de 21 i en els últims 10 anys (2005-2014) de 43. Quant a llibres el Dr *Sabrià compta amb una total de cinquanta-tres capítols de llibres (16 en textos internacionals), on destaquem l'autoria del capítol "*Treatment *of Legionel·la *Infection *Conn s *Current *therapy" (edicions 2004 i 2005') i molt especialment del capítol "Legionel·la *Infection" de les dues últimes edicions (2008 i 20012) de l'Harrison's, *Principles *of *Internal *Medicine.

 


L'any 2004 crea la primera Spin-off de la Facultat de Medicina de la UAB (AquaLab) (2004) acreditada per ENAC i certificada per AENOR.

 

AQUALAB s’emmarca com empresa privada dins l’Esfera UAB (Universitat Autònoma de Barcelona, www.uab.es) i sorgeix d’un grup universitari dedicat a la investigació de la Legionel·losi des de fa més de 20 anys, GeLeg-Investigació.

El nostre equip humà té com a objectiu prioritari la màxima qualitat i compta amb el recolzament dels millors professionals i grups del sector. La qualitat no s’ha convertit únicament en un dels requisits essencials del nostre servei, sinó que actualment és un component estratègic clau que va més enllà del compliment de les especificacions d’un procés, producte o servei. L’assessorament que oferim als nostres clients és el que ens fa tant diferents.

 

Les nostres instal·lacions són actuals i ben condicionades, això ens permet treballar còmodament i amb els mètodes més competents i actuals.

Disposem dels equips i les tècniques instrumentals més especialitzades i avançades, d’aquesta manera podem oferir una alta seguretat en els resultats.