Aqualab
Assessoria i laboratori de salut
ambiental i alimentària

Cursos

No s'han trobat cursos

Acreditacions Assessoria I+D Professionals
       

AQUALAB té com a objectiu prioritari la màxima qualitat, és un laboratori que està acreditat per ENAC segons la norma UNE-EN ISO/IEC 17025 amb el número 450/LE920 per la detecció i recompte de Legionella spp, identificació de Legionella pneumophila.

AQUALAB té com a objectiu oferir un assessorament continuat als seus clients, per això disposa dels professionals més qualificats en l’àmbit corresponent amb més de deu anys d’experiència en el tractament i prevenció de Legionella.

AQUALAB creu en la investigació com un mitjà per millorar la qualitat dels seus serveis i desenvolupar nous productes d’interès en salut pública i ambiental. Per aquest motiu, una de les seves prioritats ha estat des del principi la creació del departament d’investigació i desenvolupament (I+D).

 

L'equip humà del nostre laboratori està format pels millors professionals amb una alta qualificació i especialització tècnica.
Tenim una experiència acumulada de 30 anys realitzant investigació i més de 10 anys realitzant anàlisis, amb una gran fiabilitat i confiança en els nostres resultats.